EFT Relatietherapie in Rotterdam

Of je nu samenwoont, getrouwd bent, of een andere relatievorm hebt, mijn therapie is er voor iedereen die zijn relatie belangrijk vindt en wil verbeteren.

Neem contact op

Emotionally Focused Therapy

Als ervaren therapeut, gespecialiseerd in EFT (Emotionally Focused Therapy), bied ik in Rotterdam een unieke benadering om de verbinding in relaties te herstellen en te verdiepen. EFT, ontwikkeld door Dr. Sue Johnson, is een effectieve methode om koppels te helpen communicatiepatronen te herkennen en te verbeteren, wat leidt tot meer begrip en intimiteit.

EFT richt zich op het bouwen van emotionele veiligheid binnen relaties. Door emoties te begrijpen en om te vormen, helpt het stellen om uit destructieve patronen te stappen en een diepere band te creëren. Het is effectief voor allerlei soorten relaties en situaties.

Praktijk in Rotterdam Centrum

Mijn kantoor is gelegen in het centrum van Rotterdam, aan het Weena 690, direct tegenover het Centraal Station. Parkeren kan gemakkelijk onder het gebouw. Voor wie liever in de avonduren langskomt, is het mogelijk om afspraken te maken na 18:00.

Voor hen die niet in staat zijn om persoonlijk langs te komen, bied ik ook sessies via Zoom aan. Een kort, vrijblijvend gesprek om te verkennen of relatietherapie bij jullie past, is altijd mogelijk. Neem hiervoor contact op via 06 23290791 of mail naar info@debruinerelatietherapie.nl.

Mijn Aanpak

Met opleidingen in Cognitieve Psychologie, Geweldloze Communicatie, Oplossingsgerichte Therapie, en Systeemtherapie, combineer ik verschillende benaderingen om een therapie te bieden die echt bij jullie past.

Ik geloof niet in een ‘one-size-fits-all’ methode; elke relatie is uniek, en dus is mijn therapie dat ook. Vanuit mijn ervaring in coaching en mediation ben ik mij gaan specialiseren in relatietherapie.

Mijn stijl is nuchter en direct, zonder zweverigheid. In onze sessies richten we ons op het herkennen en doorbreken van patronen die vaak leiden tot een gevoel van machteloosheid en eenzaamheid in relaties.

“Mijn aanpak: concreet, professioneel
en niet zweverig”

Wat kun je verwachten?

Gesprek en intake

Als start is er vaak een afspraak via videobellen voor een kort ‘klik’ gesprek. In een minuut of 20 kunnen we met elkaar (vrijblijvend) verkennen of het past.

De sessies

Aan het einde van het intakegesprek geef ik jullie aan op welke manier ik te werk zou willen gaan. Zo weet je waar je aan toe bent en kunnen we bijsturen waar nodig.

Het na-traject

Ook kan het zo uitpakken dat na afloop van de gezamenlijke sessies een van beide partners nog een aantal sessies apart begeleid wordt. Om zelf sterker te worden op bepaalde punten.

Voor Wie is EFT Bedoeld?

Of je nu samenwoont, getrouwd bent, of een andere relatievorm hebt, mijn therapie is er voor iedereen die zijn relatie belangrijk vindt en wil verbeteren.

Praktische Informatie

Locatie: Gevestigd in Rotterdam, makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en parkeermogelijkheden.

Flexibiliteit: Afspraken zijn mogelijk buiten reguliere werktijden, en een eerste gesprek kan vaak binnen twee weken plaatsvinden.

Kosten: Transparante tariefstructuur. Een kort kennismakingsgesprek is gratis.

Neem Contact Op

Ben je klaar om aan een sterkere en gezondere relatie te werken? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen ontdekken we de beste aanpak om jouw relatie te verrijken en te verdiepen.

In mijn praktijk in Rotterdam begeleid ik je graag naar een liefdevollere, vervullende relatie met behulp van Emotionally Focused Therapy. Laten we samen de verbinding weer vinden en versterken.

Wat cliënten zeggen

15 jaar samen, 11 jaar getrouwd. Waar we de eerste jaren met elkaar vol van het leven genoten, zijn we de laatste jaren uit elkaar gegroeid. Ieder een eigen pad. We haalde alles uit het leven, maar zonder elkaar. Met onze zoon van 4 erbij waren we inmiddels vooral een goed draaiende fabriek. Voor intimiteit zijn we te moe, tijd samen creëren is een hele puzzel. De een vooral oog voor carrière, de ander probeert alle ballen in de lucht te houden, te ontzorgen en werd niet meer ‘gezien’. En dan zit je daar ineens. Geen gevoel meer en een gesprek over wat we nu eigenlijk nog delen los van onze zoon.

Zo dankbaar dat we vervolgens in gesprek zijn gegaan met Ester. Iemand die zonder persoonlijke mening onze relatie en ons individu nuchter, direct en eerlijk een spiegel voorhoudt. Confronterend, emotioneel, maar fijn. Dit hadden we veel eerder moeten doen. Niet alleen om onze relatie proberen te redden, maar om onze relatie te onderhouden, in gesprek te blijven en nieuwsgierig te blijven naar elkaar. Fijn om steeds weer met kleine tips of aandachtspunten naar huis te gaan. David en Lies

======