Relatietherapeut Rotterdam Ester De Bruine

Ik ben Ester de Bruine. Na mijn afstuderen als psycholoog aan de Universiteit van Leiden in 1987, heb ik diverse (postacademische) opleidingen gevolgd. Mijn expertise ligt in cognitieve psychologie, geweldloze communicatie, oplossingsgerichte therapie en systeemtherapie. Naast mijn werk als coach op het gebied van werk en loopbanen en mijn ervaring in mediation, heb ik me de laatste jaren ook gespecialiseerd in relatietherapie. Wat je bij mij niet zult vinden is zweverigheid; ik ben juist nuchter en geloof niet in slechts één methodiek. Ik kies voor een persoonlijke, op maat gemaakte aanpak.

Mijn aanpak in relatietherapie

In mijn praktijk als relatietherapeut streef ik naar een aanpak die volledig is afgestemd op jullie unieke situatie. Geen twee relaties zijn hetzelfde, dus waarom zou de therapie dat wel zijn? Mijn doel is om een balans te vinden tussen diepgang en lichtheid, waarbij jullie je beiden gehoord en begrepen voelen. Samen werken we aan het vinden van oplossingen die bij jullie als koppel passen, met oog voor ieders individuele behoeften.

Praktijk in Rotterdam Centrum

Mijn kantoor is gelegen in het centrum van Rotterdam, aan het Weena 690, direct tegenover het Centraal Station. Parkeren kan gemakkelijk onder het gebouw. Voor wie liever in de avonduren langskomt, is het mogelijk om afspraken te maken na 18:00.

Voor hen die niet in staat zijn om persoonlijk langs te komen, bied ik ook sessies via Zoom aan. Een kort, vrijblijvend gesprek om te verkennen of relatietherapie bij jullie past, is altijd mogelijk. Neem hiervoor contact op via 06 23290791 of mail naar info@debruinerelatietherapie.nl.

Tarieven

– Relatietherapie sessie: €175,- (75-90 minuten)
– Individuele sessie: €125,- (50 tot 60 minuten)
– Uitgebreid verkennend gesprek face to face: €175,- (75-90 minuten)
– Kort verkennend gesprek via Zoom: gratis (ongeveer 15 minuten)

Kies voor een persoonlijke aanpak in relatietherapie en ontdek hoe we samen jullie relatie kunnen versterken en verbeteren. Ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten en samen aan de slag te gaan.

Contact

Je kunt me bereiken door een mail te sturen naar esterdebruine@gmail.com
of me te bellen op 06 23 29 07 91

Contactformulier